Media

Këtu ju mund të postoni të gjitha screenshot & videot që janë ne lidhje me Real Life Roleplay.
User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Media

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:11 pm

Ne kete sektor ju mund te postoni video apo foto(Screenshot) te ndryshme.
Nuk lejohet qe te postoni foto te shpifura(disgusting) ose foto ofenduese ndaj nje lojtari te RLRP. Ky sektor eshte per argetim dhe gjithqka eshte jashte karakterit (OOC).

Return to “Media”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest