Formati i Apelimeve per Unban

Ky eshte vendi i duhur per te postuar apelimin tuaj per UNBAN nese ju jeni banned.

Moderator: RLRP Trial Administrators

User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Formati i Apelimeve per Unban

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:00 pm

Lajmerim: Ju duhet ta postoni apelimin e juaj te sektori i Apelimet per Unban, ose direkt te sektori i administratorit qe ju ka ndeshkuar juve.
Nese ju mendoni qe jeni bere banned gabimisht, dhe keni fakte mund ta raportoni administratorin dhe te prisni deri sa apelimi juaj te shqyrtohet.
Ju duhet te apeloni vetem nje here dhe nuk duhet te beni reply (komente) vazhdimisht per ta paralajmruar administratorin qe ta shikoj ate, perndryshe apelimi juaj do mbyllet.

Titulli:

Code: Select all

Emri juaj ne loje [Emri adminit qe ju ka ndeshkuar me banned]
Shembull: Clay Witter [Miguel]

Nese ju nuk e dini emrin e administratorin qe ju ka ndeshkuar me banned, vetem vendosni [Unknown]

Formati:

Code: Select all

[b]Emri ne loje:[/b] PERGJIGJU KETU [b]Data kur ka ndodhur banned-i:[/b] PERGJIGJU KETU [b]Admini qe ju ka ndeshkuar me banned:[/b] PERGJIGJU KETU [b]Cfare ndodhi para se ju te ndeshkoheshit me banned:[/b] PERGJIGJU KETU [b]Pse mendoni se duhet te beheni unban?:[/b] PERGJIGJU KETU
Shembull:

Emri ne loje: Clay Witter
Data kur ka ndodhur banned-i: 2/7/2017
Admini qe ju ka ndeshkuar me banned: Skotty Gaines
Cfare ndodhi para se ju te ndeshkoheshit me banned: Un isha duke punuar dhe nje admin me ndeshkoi mendoj se ishte Wrong ID.
Pse mendoni se duhet te beheni unban?: Sepse jam i pafajshem dhe mendoj se ishte gabim i adminit.

Return to “Apelimet per Unban”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest