Forma per te raportuar nje BUG/Glitch

Nëse keni gjetur një bug në skriptin e Real Life Roleplay, ky është vendi i duhur për të raportuar.

Moderator: RLRP Testers

User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Forma per te raportuar nje BUG/Glitch

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:03 pm

Per te raportuar nje BUG/Glitch, ju duhet te postoni te sektori ku jeni tashme. BUG-at shikohen nga skripteri i serverit, dhe nese ju raportoni nje bug do te shperbleheni me gjera te ndryshme ne loje (jo me vlere te madhe!)

Forma per te raportuar nje BUG:

Code: Select all

[b]Emri ne loje:[/b] Pergjigju ketu: [b]Pershkrimi i bug-it:[/b] Pergjigju ketu: [b]Evidencat:[/b] (Foto, Chatlogs, Video...)

Return to “Raporto nje bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest