Sygjerimet [HAPUR]

Nëse keni një sygjerim që do të ndihmojë serverin Real Life Roleplay për t'u bërë një server edhe më i mirë, ky është vendi i duhur që ta sygjeroni atë.

Moderators: RLRP Head Developers, RLRP 3rd Party Developers

User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Sygjerimet [HAPUR]

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:07 pm

Nese ju mendoni se mund te sjellni diqka edhe me te mire ne komunitetin tone, atehere shpreheni mendimin e juaj ne kete sektor. Sygjerimet shikohen dhe diskutohen nga stafi i serverit. Administratoret e serverit mund te shprehin mendimin e tyre duke kthyer nje reply(koment) po ashtu.

FORMA:

Code: Select all

[b]Emri ne loje: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Data dhe ora: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Sygjerimi juaj: PERGJIGJU KETU[/b]

Return to “Sygjerimet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest