Forma per kerkesen e rikthimit te diqkaje.

Nëse keni humbur diçka për shkak të një gabimi në sistem, kjo është ajo ku ju mund te kerkoni per ta kthyer ate.
User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Forma per kerkesen e rikthimit te diqkaje.

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:07 pm

Ne kete sektor ju mund te kerkoni rikthimin e diqkaje qe ju ka humbur gjat nje BUG-i, por ju duhet te keni evidenca per ta rikthyer ate.

FORMA:

Code: Select all

[b]Emri juaj: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Emri i sendit qe ju ka humbur: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Cila eshte arsya qe ju e keni humbur ate: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Data dhe ora: PERGJIGJU KETU[/b] [b]Evidenca: PERGJIGJU KETU[/b]
Kopjojeni formen me larte dhe postojeni ate ne kete sektor nese ju ka humbur diqka. Ju duhet te prisni deri sa administratoret ta shqyrtojne ate dhe juve ju duhen evidenca te forta.

Return to “Kerkesat per Refund”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest