Video dhe te tjera

Vendi për të postuar për shembull video nga YouTube ose diqka tjeter.
User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Video dhe te tjera

Postby Clay » Fri Aug 04, 2017 6:10 pm

Ketu postohen videot e ndonje serveri tjeter apo loje tjeter te cilen e kryeni, jo te serverit tone ato mund ti postoni tek nen-forme tjeter.Po ashtu edhe ne kete nen-forme eshte e ndaluar rreptesisht trolling, veprimi i tille rezulton me ban ne forum.

Return to “Video dhe të tjera”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest