Rekrutimi per Administrator [HAPUR]

Njoftime te rëndësishme nga stafi i Real Life Roleplay do të postohen këtu.
User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Rekrutimi per Administrator [HAPUR]

Postby Clay » Sat Aug 05, 2017 5:46 am

Aplikimi per administrator.

STATUSI: HAPUR


Head i Administratorve: Clay

Kerkesat:

-Ju nuk duheni te jeni banned me shume se 10 here.
-Ju duhet te jeni i kujdesshem dhe ta merrni punen me seriozitet.
-Ju duhet te jeni ne gjendje te perdorni IRC, se paku 2 ore aktivitet ne dite ne IRC.

Jeni i interesuar per aplikim? Dergoni PM tek Clay.

Code: Select all

[APLIKIM PER ADMINISTRATOR] IG - Emri

Code: Select all

[b]Sa vjeqar jeni [IRL]:[/b] [i]Pergjigju ketu[/i] [b]Une dua te aplikoj, sepse:[/b] [i]Pergjigju ketu (100 fjale minimumi)[/i] [b]Kur eshte hera e fundit qe ju jeni bere banned ne RLRP dhe pse?:[/b] [i]Pergjigju ketu (Tregoni dhe arsyen se pse jeni banned)[/i] [b]A jeni ne gjendje te perdorni IRC?:[/b] [i]Pergjigju ketu[/i]

Return to “Njoftime”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest