Mbyllja e Real Life Roleplay

Informacionet rreth serverit mund ti gjeni ketu.
User avatar
Clay
Retired Lead Administrator
Posts: 30
Joined: Fri Aug 04, 2017 4:42 pm
Location: 185.107.80.37 /cd/samp03

Mbyllja e Real Life Roleplay

Postby Clay » Wed Aug 09, 2017 1:43 am

Pershendetje te gjithve, sot, me 8/9/2017 - 1:42 vendosa qe ta mbyll serverin. Arsyeja e vetme eshte sepse hapja e nje serveri tjeter ne gjuhen angleze do behet, nga une. Ky forum nuk do te jete ne perdorim me dhe nese ju kuptoni gjuhen angleze, vizitoni forumin sepse pak dit kan mbetur. IP Adresa e serverit tjeter do postohet ketu, faleminderit.

Return to “Informacione”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest